Ihastuin Emmanuelissa siihen, ettei hän ollut yhtään hyökkäävä, ei vaatinut minulta mitään. Emmanuelin läsnäolo ei häirinnyt minua millään tavalla.

Minun ei tarvinnut pelätä hänen reaktioitaan, sain olla juuri sellainen kuin olin. Edellinen poikaystäväni, belgialainen kundi, oli ollut tosi tuomitseva.

Kun tapasimme, minulla ei ollut voimia miellyttää ketään. Tunsin, että kelpasin hänelle rikkinäisenä. Vaikka ei hän edes tiennyt, että olin rikki.

Meillä kummallakaan ei juuri siinä hetkessä ollut mitään päämäärää. Olimme avoimia elämälle, vailla suunnitelmia. Kaksi tabula rasaa, joilla ei ollut mitään hävittävää. Uusi alku sai tulla.

Ihastuin Emmanuelissa siihen, ettei hän ollut yhtään hyökkäävä, ei vaatinut minulta mitään. Emmanuelin läsnäolo ei häirinnyt minua millään tavalla.

Meidän perheessä roolit ovat monessa suhteessa nurin päin. Minä olen se, joka on kilpailuttanut asuntolainan ja autohuollon, ostanut auton. Nyt kun Emmanuel valmistuu ammattiin, hän selittää minulle innoissaan verenpainemittauksesta ja minä voin olla se, joka ei tiedä asiasta yhtään mitään.

Emmanuelille on ollut välillä raskasta, että minä olen ollut vastuussa perheen taloudesta. Olen kuitenkin sanonut hänelle, etten ole mennyt naimisiin rahasta. Että kun sinä olet mies, niin pitäisikö minun nyt sitten sen takia jäädä pois duunista ja sinä alkaisit jakaa lehtiä? Onneksi sairaanhoitajalle löytyy töitä.

Kirsti Larva-Taylor

 

Ei ollut ihan tavallista että me tapasimme. Uskon kohtaloon. Sinä iltana minulla ei ollut rahaa, en ollut lähdössä ulos. Olin suunnitellut katsovani Manchester Unitedin futismatsia televisiosta. Koska osaan hollantia, ranskaa ja englantia, kaverini houkuttelivat minut mukaansa, lupasivat maksaa iltani. Kielitaitoisena saisin houkuteltua meille naisseuraa.

Kirstissä ihastuin myönteisyyteen, positiivisiin viboihin. Minulla ei ole ketään toista ihmistä, johon voisin luottaa niin täysin. Tiedän, että hän on minun puolellani. Olen ollut vaikeissa tilanteissa, ja niissä Kirsti on osoittanut, että hän on huolehtiva ja rakastava. Olen kiitollinen, että olen tavannut hänet.

Emmanuel Taylor